Valet Parking

MET CHAUFFEURSCENTRALE HAALT U EEN ERVAREN PARTNER IN HUIS OM VOOR UW GELEGENHEID EEN IDEALE LOGISTIEKE SITUATIE TE REALISEREN.
ReserveerOfferte

KWALITEIT & FLEXIBEL

Een Valet Parking Service biedt u dè kwalitatieve impuls voor uw locatie of evenement! Met Chauffeurscentrale haalt u een ervaren partner in huis die beschikt over de juiste hoeveelheid kennis, inzicht en middelen om voor uw gelegenheid een ideale logistieke situatie te realiseren. Dit alles gaat uiteraard gepaard met een gepaste representativiteit: Onze getrainde chauffeurs zijn een visitekaartje voor uw gelegenheid en beschikken te alle tijden over een toegespitste etiquette!

ONZE VERZORGINGSNIVEAUS

Budget

Heeft u eigenlijk een logistieke behoefte tijdens uw evenement nodig, maar weinig ruimte over in uw budgettering? Dan is ons budget pakket mogelijk de juiste oplossing voor u! Onze planners berekenen de minimale benodigdheid aan chauffeurs om een degelijke dienstverlening op uw evenement te kunnen verzorgen, zonder dat daar verdere aankleding omheen komt. To the point, uiterst effectief!

Basic

Ons standaard pakket is zorgvuldig samengesteld en onderscheidend in de markt. Compleet verzorgd met een nette ontvangstruimte, kunt u rekenen op de ervaring een van onze coördinatoren ter plaats, de meeste efficiënte bezetting van onze representatieve chauffeurs en een veilige afhandeling van de sleutels van uw gasten. Zonder twijfel een toegevoegde waarde aan het geheel van uw evenement!’

Deluxe

Wilt u een overweldigende indruk aan het eerste en het laatste contactmoment voor uw gasten verzorgen, met een gepersonaliseerde touch? Denk aan chauffeurs met kennis van uw organisatie en belangrijke gasten, duidelijk herkenbaar met aanpaste kleding van uw organisatie. Maar denk ook aan veraangenaming van de wachttijdsperceptie van uw gasten, of professionele beveiliging van de eigendommen van uw klanten. Informeer naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

WAAROM EEN VALET PARKING SERVICE?

Ervaar het gemak en de luxe van een perfecte logistiek rond uw locatie. Parkeren wordt gezien als een dissonant, omdat het nagenoeg altijd gepaard gaat met een vertraging en het zoeken in een vreemde omgeving. Dit is helaas wel het eerste en laatste contactmoment van het bezoek aan uw gelegenheid.
Door hier een strakke en representatieve organisatie voor te realiseren, wordt deze irritatiefactor weg genomen. Daarnaast geeft het uw gelegenheid tegelijkertijd een extra dimensie aan verzorging en luxe, voor een verrassend toegankelijk tarief!

ALTIJD EEN GEPASTE OPLOSSING VOOR U!

Wij bieden onze Valet Parking Services aan in 3 verschillende niveaus van verzorging, zodat er voor iedere klant en budget een gepaste oplossing is. De kosten voor onze Valet Parking Services zijn uiteraard afhankelijk van de omvang van het wagenpark en het daarvoor benodigde aantal chauffeurs. Bij een Valet Parking hanteren wij een uurtarief van € 30,85 per uur (excl. BTW) per chauffeur. Wanneer u gebruik maakt van vijf chauffeurs of meer is het noodzakelijk een coordinator in te huren vanaf € 23,00 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering

Stationsplein 8-K
6221 BT Maastricht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht