VIP Touringcar

WIJ ZIJN GRAAG UW GASTHEER BIJ HET VERVOEREN VAN GROTERE GEZELSCHAPPEN. VOOR VERVOER TOT 42 PERSONEN BIEDEN WIJ U EEN OPLOSSING OP MAAT
ReserveerOfferte

Werken voor Chauffeurscentrale?

VIP TOURINGCAR

42 Personen

42 Personen

Mercedes Integro

Onze exclusieve Viano’s bieden elk plaats aan maximaal 6 personen. De Viano is zeer luxe afgewerkt zowel van binnen en buiten. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van privacyglas en schuif-kanteldaken. Het interieur is volledig met leer bekleed en de stoelen zijn zeer royaal. Vanzelfsprekend heeft deze exclusieve Viano een uitgebreid klimaatcontrolesysteem en navigatie aan boord.

WAT BIEDEN WIJ

Na een inventarisatie van uw wensen adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Hierdoor bent u verzekerd van een voertuig dat aansluit bij uw verwachtingen. De mogelijkheden zijn eindeloos: of het nu gaat om een korte pendel of een compleet verzorgde dag, wanneer u op zoek bent naar kwalitatief vervoer op maat verwelkomen wij u graag als gast. 

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere: groepsvervoer, congresvervoer, VIP-vervoer, meerdaagse reizen, road shows en pendels. Wij hebben de beschikking over meerdere VIP touringcars, standaard luxe touringcars en een dubbeldekker. Tarieven voor deze voertuigen zijn uitsluitend op aanvraag, alle opdrachten zijn maatwerk.

TARIEVEN

U kunt geheel vrijblijvend een gratis offerte aanvragen via  info@chauffeurscentrale.nl  of telefonisch contact opnemen met 088-2428350

Stationsplein 8-K
6221 BT Maastricht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht