Airport service

Airport service is er in alle soorten en maten. Kies voor een ervaren chauffeur in uw auto of voordelig een airport taxi.
ReserveerOfferte

Solliciteer nu als studentchauffeur!

BETROUWBAAR & GOEDKOOP

Laat u zelf vervoeren

Parkeren bij het vliegveld kost veel geld. Bovendien staat uw auto er niet altijd even veilig. De Chauffeurscentrale brengt u in uw auto naar het vliegveld en rijdt uw auto daarna weer terug naar uw huis of werkadres. Een andere optie voor vervoer is ook de airport taxi, in dat geval heeft u geen eigen auto nodig.
U hoeft zich geen zorgen te maken over het parkeren of de parkeerkosten en u stapt voor de deur uit. Wij halen u op afspraak natuurlijk ook weer op. U kunt al gebruik maken van een studentchauffeur vanaf € 30,85 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering,

Uw relatie laten ophalen

Wanneer u een relatie heeft die opgehaald moet worden van het vliegveld, dan gebeurt dat vaak per taxi. Het is een extra service van uw bedrijf als u uw relatie laat ophalen met een airport taxi en privé-chauffeur. De prijs is vaak nog lager ook. De chauffeur wacht uw relatie op met een bordje met de naam van uw relatie en uw bedrijfsnaam. U kunt al gebruik maken van een studentchauffeur vanaf € 30,85 per uur. Deze kosten zijn exclusief de kosten van het VIP vervoer. Neem nu direct contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de airport service die u wenst.

Stationsplein 8-K
6221 BT Maastricht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht