Directiechauffeur

DE ACHTERBANK WORDT EEN VERLENGSTUK VAN UW KANTOOR. REISTIJD WORDT WERKTIJD!
ReserveerOfferte
Solliciteer nu als directiechauffeur!

Waarom een directiechauffeur van Chauffeurscentrale?

Directiechauffeurs zijn in het bezit van het landelijk erkende CCV-D1 certificaat en hebben hierdoor de vakopleiding Directiechauffeur afgerond. In het geval van een verhoogd risicoprofiel is het ook mogelijk om directiechauffeurs in te zetten met een CCV-D2, D3 of D4 diploma. Dit kan noodzakelijk zijn voor de extra veiligheid die deze chauffeurs u kunnen geven.

De directiechauffeurs van Chauffeurscentrale kunnen u buiten het chauffeuren om, ook helpen met kleine werkzaamheden gedurende hun wachttijd. Denk hierbij aan boodschappen, de post of iets anders waar u zelf nauwelijks aan toe komt. Daarnaast zorgt de directiechauffeur er natuurlijk voor dat uw auto er perfect uit zal zien wanneer u weer opgehaald wordt.

Mocht u verder nog vragen hebben over onze chauffeursdiensten, bel dan gerust met een van onze medewerkers. Chauffeurscentrale is 24 uur per dag en 7 dagen in week bereikbaar voor al uw vragen en reserveringen met betrekking tot onze diensten en chauffeurs. Indien u graag een vrijblijvende offerte ontvangt, vraag deze dan online aan via het offerteformulier. De offerte is in een minuut ingevuld en u krijgt binnen uur reactie met de prijsindicatie op maat.

U kunt gebruik maken van een directiechauffeur vanaf € 43,10 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering

directiechauffeur
Aanvraag directiechauffeur
1: Inventarisatie en selectie
Om ervoor te zorgen dat Chauffeurscentrale direct aan uw wensen kan voldoen, zal een van onze medewerkers persoonlijk bij u langs komen. Indien u liever een telefonisch consult heeft is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Wanneer uw wensen duidelijk bij ons in beeld zijn, stellen wij een lijst met meerdere geschikte kandidaten voor. Uw woonplaats en die van de chauffeur zullen hierbij ook een  belangrijk overweging zijn.
2: Proefperiode
De voorgestelde chauffeur start de eerste periode met een proeftijd. Wanneer u tevreden bent over de chauffeur zal hij/zij op vaste basis kunnen gaan chauffeuren. Mocht er geen klik zijn, zullen wij een andere gecertificeerde chauffeur voorstellen.

Met een landelijke dekking aan zeer betrouwbare en gediplomeerde directiechauffeurs, zal het altijd mogelijk zijn een geschikte match te maken.

3: Evaluatie en feedback
Graag evalueren wij de werkzaamheden van de directiechauffeur om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te optimaliseren. Naar aanleiding van een gesprek met uw contactpersoon binnen Chauffeurscentrale zullen wij de directie chauffeur van feedback voorzien.
Indien gewenst kan er altijd worden overgestapt naar de inzet van een andere chauffeur.

Stationsplein 8-K
6221 BT Maastricht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht