Tarieven

Ontvang nu een offerte op maat binnen 1 uur
ONLINE OFFERTE

TARIEVEN & INFORMATIE

Door het gebruik van uw eigen auto en de inzet van getrainde studenten als chauffeurs, kan het tarief voor onze diensten laag worden gehouden. Natuurlijk kunt u bij ons ook directiechauffeurs en verschillende soorten auto’s met chauffeur inhuren.

Prijsberekening

In rekening worden gebracht de uren die de chauffeur chauffeurend (=rijtijd), c.q. wachtend (=wachttijd) ten behoeve van de opdrachtgever doorbrengt, waarbij naar boven afgerond wordt op één vierde uur. De door de chauffeur gemaakte reistijd (voorrij-uren) wordt niet in rekening gebracht indien de chauffeur het startadres binnen een half uur heeft kunnen bereiken. Is de door de chauffeur gemaakte reistijd langer dan een half uur dan wordt het eerste half uur van zowel de reistijd voor de rit als de reistijd na de rit (bij hetzelfde vetrek- als eindpunt) niet in rekening gebracht.

Uren

Indien het startadres afwijkend is van het eindadres, worden de reisuren retour naar het startadres in rekening gebracht. Per rit wordt er minimaal 3 uur in rekening gebracht, voor een Directiechauffeur is de geldende minimum een afname van 4 uur.  De kosten voor het eten van de chauffeur tijdens een rit vanaf 10 uur zijn € 15,-.

Reiskosten

Doordat onze chauffeurs studenten zijn en beschikken over een OV-chipkaart zullen er over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Aangezien de meeste chauffeurs een week-OV hebben, zal dit bij weekendritten wel vaker voorkomen. Bij ritten waarbij de chauffeur genoodzaakt is een auto te gebruiken om naar het startadres of eindadres te rijden, zal een vergoeding van € 0,42 per km worden doorberekend. Dit komt voornamelijk voor bij ritten die zeer vroeg in de ochtend aanvangen ofwel bij ritten waarbij ’s avonds laat pas het eindadres wordt bereikt.

Nu 2 weken rijden voor slechts €20,00 p/u

Als nieuwe klant van Chauffeurscentrale heeft u nu recht op het introductietarief.
Laat u 2 weken lang rijden door een getrainde studentchauffeur in uw auto voor € 20,00 p.u.
U valt automatisch onder onze gratis verzekering!

Dit introductietarief geldt niet voor de thuisbrengservice of tijdens BOB – ritten.
Bekijk de pagina’s tarieven of verzekering voor meer informatie.

Chauffeursdiensten

Stationsplein 8-K
6221 BT Maastricht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht