Privechauffeur

KUNT U UW REISTIJD NUTTIGER BESTEDEN DAN MET AUTORIJDEN? RESERVEER dan online een prive CHAUFFEUR of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Reserveer nuGratis offerte

CHAUFFEURSCENTRALE LEVERT DRIE TYPE PRIVECHAUFFEURS

Kunt u uw reistijd nuttiger besteden dan met autorijden?  Of heeft u een andere goede reden om door een chauffeur gereden worden? Kies dan nu voor de inzet van een van onze privechauffeurs. Bij Chauffeurscentrale reserveert u zeer voordelig een ervaren chauffeur op elk gewenst niveau. Daarnaast levert Chauffeurscentrale bij elke chauffeursdienst een gratis aanvullende verzekering en garanderen wij altijd een chauffeur altijd tot 24 uur voor aanvang van de rit.

Het is mogelijk om  incidenteel gebruik te maken van een praktijkgetrainde studentchauffeur of, wanneer uw voorkeur uitgaat, een gediplomeerd directiechauffeur met een CCV-D of DEKRA certificaat. In beide gevallen rijdt de chauffeur in uw eigen auto. Natuurlijk is het ook mogelijk een auto met privechauffeur in te huren. Hierbij heeft u de keuze uit een van onze luxe Mercedes-Benz E- of S-Klasse auto’s. Wanneer u vervoer voor meerdere personen zoekt, is het ook mogelijk een Mercedes Viano (V-Klasse) met chauffeur in te huren. Hier passen naast de chauffeur nog 8 passagiers in.

Chauffeurscentrale is sinds 1992 het aanspreekpunt voor het flexibel inlenen van prive chauffeurs van hoge kwaliteit. Wij zorgen altijd voor de oplossing die aansluit bij uw wensen. Met meer dan 800 actieve privechauffeurs door Nederland en Belgie, is het mogelijk u direct te helpen bij elke aanvraag. Mede door deze landelijke dekking blijven de kosten zeer laag, waardoor het inhuren van een chauffeur via Chauffeurscentrale erg voordelig is.

Bij interesse in een kostenindicatie voor een van onze privechauffeurs, sturen wij u graag een vrijblijvende offerte. Wanneer u deze online aanvraagt tussen 07:00 en 21:00 uur, krijgt u binnen een uur reactie met de prijsindicatie op maat.

MEER INFORMATIE?
Indien u meer informatie wenst over onze diensten, belt u dan ons telefoonnummer: 088 – 2428350. Het team van de Chauffeurscentrale staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.
Privechauffeur

HOE RESERVEER IK EEN PRIVECHAUFFEUR?

Telefonisch
U kunt telefonisch contact opnemen met Chauffeurscentrale en een chauffeur reserveren.

Tel. 088-2428350

Reserveringsformulier
U kunt ook eenvoudig online een chauffeur reserveren, dit gaat via het reserveringsformulier.

Reserveringsformulier

Per mail
Als laatste optie kunt u een chauffeur reserveren door via de mail contact op te nemen met een van onze planners.

info@chauffeurscentrale.nl

info@chauffeurscentrale.nl

Stationsplein 8-K
6221 BT Maastricht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

088-2428350