Prive chauffeur

Prive chauffeur inzetten? Ontvang binnen 1 uur een offerte op maat
Online offerte

2 WEKEN EEN CHAUFFEUR VOOR €17,50 p/u

Nieuwe klant bij Chauffeurscentrale? Maak nu 2 weken lang gebruik van een studentchauffeur in uw eigen auto voor maar € 17,50 p.u.
Bij elke rit met een van onze chauffeurs krijgt u automatisch onze gratis verzekering!

Dit unieke introductietarief is niet van toepassing op de thuisbrengservice.

Prive chauffeur

KIES VOOR DE PRIVE CHAUFFEUR DIE BIJ U PAST!

Kunt u uw reistijd nuttiger besteden dan met autorijden?  Of heeft u een andere goede reden om door een prive chauffeur gereden worden? Kies dan nu voor de inzet van één van onze chauffeurs. Bij Chauffeurscentrale reserveert u zeer voordelig een ervaren chauffeur op elk gewenst niveau. Daarnaast levert Chauffeurscentrale bij elke chauffeursdienst een gratis aanvullende verzekering en garanderen wij altijd een chauffeur tot 24 uur voor aanvang van de rit.

Het is mogelijk om  incidenteel gebruik te maken van een praktijkgetrainde studentchauffeur of, wanneer uw voorkeur uitgaat, een gediplomeerd directiechauffeur met een CCV-D of DEKRA certificaat. In beide gevallen rijdt de chauffeur in uw eigen auto. Natuurlijk is het ook mogelijk een auto met chauffeur in te huren. Hierbij heeft u de keuze uit een van onze luxe Mercedes-Benz E- of S-Klasse auto’s. Wanneer u vervoer voor meerdere personen zoekt, is het ook mogelijk een Mercedes Viano (V-Klasse) met chauffeur in te huren. Hier passen naast de chauffeur nog 8 passagiers in.

Chauffeurscentrale is sinds 1992 het aanspreekpunt voor het flexibel inlenen van chauffeurs van hoge kwaliteit. Wij zorgen altijd voor de oplossing die aansluit bij uw wensen. Met meer dan 800 actieve medewerkers door Nederland en Belgie, is het mogelijk u direct te helpen bij elke aanvraag. Mede door deze landelijke dekking blijven de kosten zeer laag, waardoor het inzetten van diensten via Chauffeurscentrale erg voordelig is.

Privechauffeur

 Bij interesse in een kostenindicatie voor één van de chauffeursdiensten, sturen wij u graag een vrijblijvende offerte. Wanneer u deze online aanvraagt tussen 07:00 en 21:00 uur, krijgt u binnen een uur reactie met de prijsindicatie op maat.

MEER INFORMATIE?

Indien u nog vragen heeft over onze diensten, belt u dan ons telefoonnummer: 088 – 2428350. Het team van de Chauffeurscentrale staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

HOE RESERVEER IK EEN CHAUFFEUR?

Telefonisch

U kunt telefonisch contact opnemen met Chauffeurscentrale en direct uw dienst reserveren.

Tel. 088-2428350

Reserveringsformulier

U kunt ook eenvoudig online reserveren, dit gaat via het reserveringsformulier.

Reserveringsformulier

Per mail

Als laatste optie kunt u een chauffeur reserveren door via de mail contact op te nemen met een van onze planners.

info@chauffeurscentrale.nl

Stationsplein 8-K
6221 BT Maastricht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht