Studentchauffeur

Ontvang nu binnen 1 uur een offerte op maat
Online offerte

RIJ NU 2 WEKEN LANG VOOR SLECHTS €20,00 p/u

Word nieuwe klant van Chauffeurscentrale en maak nu 2 weken gebruik van een studentchauffeur voor € 20,00 p.u. U valt automatisch onder onze gratis verzekering! Voor meer informatie over de tarieven of verzekering verwijzen we u graag door. Het introductietarief is niet van toepassing op de thuisbrengservice.
studentchauffeur

STUDENTCHAUFFEUR & STUDENTENREISPRODUCT

Bijna alle studentchauffeurs beschikken over een geldige studentenreisproduct op hun OV-chipkaart waarmee zij vaak doordeweeks gratis kunnen reizen. Dit wil zeggen dat er slechts in het weekend reiskostenvergoeding in rekening wordt gebracht. Tenzij er geen openbaar vervoer meer rijdt. Bij weekendritten zal dit wellicht vaker voorkomen, aangezien de meeste studentchauffeurs een weekabonnement hebben.

MINIMALE EISEN STUDENTENCHAUFFEURS

Uitstekende rijvaardigheid
Een studentchauffeur ondergaat een uitgebreide rijtest met instructeur en wordt aangenomen wanneer zijn rijvaardigheid, wegenkennis en verzorgdheid van hoog niveau is.  Naast de rijvaardigheid wordt er tevens veel aandacht besteed aan de omgangsvormen met de klant.
Minimaal HBO
Een studentchauffeur van Chauffeurscentrale weet hoe hij moet handelen in elke situatie. Daarnaast studeren zij allen aan een hogeschool of universitaire instelling. De chauffeurs zijn minimaal 19 jaar oud en hebben minimaal 1 jaar hun rijbewijs.
Kennis van het wegennet

Wij vragen van de studentchauffeur een perfecte kennis van het wegennet en een representatief kostuum. De chauffeur heeft een flexibele houding en geen problemen met afwijkende werktijden.

Voor een gediplomeerd chauffeur verwijzen we u graag door naar onze directiechauffeurs.

Zorgvuldig opgeleide studentenchauffeurs

Studentenchauffeurs zijn zorgvuldig intern opgeleide studenten die voor u chauffeursdiensten verrichten. Met de inzet van een student kunt u uw reistijd omzetten in werktijd en zo voorbereid aankomen bij uw afspraak. Ook zorgt het ervoor dat u in de avonduren niet meer al uw  stukken hoeft in te lezen of uw mail moet beantwoorden. Reizen wordt op deze manier efficient en een belangrijk deel van uw werkdag. Een student rijdt daarbij in uw eigen auto en is daarmee een stuk goedkoper dan een taxi.

Onze chauffeurs rijden door heel Nederland, Belgie, Duitsland maar ook de rest van Europa indien dit nodig is. Denk hierbij aan een eventuele vakantiebestemming.
Uw chauffeur neemt het parkeerprobleem over en zal in zijn of haar wachttijd, indien nodig, uw auto wassen, stofzuigen en tanken. Wanneer u een diner of receptie heeft gehad, brengt onze studentchauffeur u daarna graag veilig en comfortabel naar huis in uw eigen auto.

Wat kan een studentchauffeur voor u betekenen?

Efficiënt werken

Zelf rijden naar uw werk of afspraak kan een tijdrovende bezigheid zijn. Met een student chauffeur kunt u nu deze tijd efficiënt gebruiken. Met onze chauffeurs kunt u doorwerken of tot rust komen tijdens de rit.

Geld en tijd besparen

Voor een introductietarief van €20,00 per uur kunt u gebruik maken van een student als chauffeur. Daarnaast kan een chauffeur in zijn wachttijd verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Bijvoorbeeld de auto wegbrengen voor een servicebeurt, de auto wassen of boodschappen doen.

Voor elke type rit inzetbaar

 Niet alleen voor werkritten kunt u gebruik maken van een chauffeur. Ook kunt u een studentchauffeur inzetten als hiker of gebruik maken van onze thuisbrengservice of valet service.

Solliciteer nu als studentchauffeur!

Stationsplein 8-K
6221 BT Maastricht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht