Studentchauffeur

STUDENTCHAUFFEURS ZIJN ZORGVULDIG INTERN OPGELEID en betrouwbaar
RESERVERENGRATIS OFFERTE

Solliciteer nu als studentchauffeur!

studentchauffeur

STUDENTCHAUFFEUR & OV-CHIPKAART

Onze studentenchauffeurs beschikken over een geldige studenten OV-chipkaart waarmee zij veelal doordeweeks gratis kunnen reizen. Dit wil zeggen dat er slechts in het weekend een reiskosten vergoeding in rekening wordt gebracht, tenzij er geen openbaar vervoer meer rijdt. Bij weekendritten zal dit wellicht vaker voorkomen, aangezien de meeste studentchauffeurs een weekabonnement hebben.

U kunt al gebruik maken van een studentchauffeur vanaf € 21,00 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering, klik hier voor de voorwaarden.

Zorgvuldig opgeleide studentenchauffeurs

Studentenchauffeurs zijn zorgvuldig intern opgeleide studenten die voor u chauffeursdiensten verrichten. Met de inzet van een student kunt u uw reistijd omzetten in werktijd en zo voorbereid aankomen bij uw afspraak. Ook zorgt het ervoor dat u in de avonduren niet meer al uw  stukken hoeft in te lezen of uw mail moet beantwoorden. Reizen wordt op deze manier efficient en een belangrijk deel van uw werkdag.

Onze chauffeurs rijden door heel Nederland, Belgie, Duitsland maar ook de rest van Europa indien dit nodig is. Denk hierbij aan een eventuele vakantiebestemming.
Uw chauffeur neemt het parkeerprobleem over en zal in zijn of haar wachttijd, indien nodig, uw auto wassen, stofzuigen en tanken. Wanneer u een diner of receptie heeft gehad, brengt onze studentchauffeur u daarna graag veilig en comfortabel naar huis in uw eigen auto.

MINIMALE EISEN STUDENTENCHAUFFEURS

Uitstekende rijvaardigheid

Een studentchauffeur ondergaat een uitgebreide rijtest met instructeur en wordt aangenomen wanneer zijn rijvaardigheid, wegenkennis en verzorgdheid van hoog niveau is.  Naast de rijvaardigheid wordt er tevens veel aandacht besteed aan de omgangsvormen met de klant.

Minimaal HBO

Een studentchauffeur van Chauffeurscentrale weet hoe hij moet handelen in elke situatie. Daarnaast studeren zij allen aan een hogeschool of universitaire instelling. De chauffeurs zijn minimaal 19 jaar oud en hebben minimaal 1 jaar hun rijbewijs.

Kennis van het wegennet

Wij vragen van de studentchauffeur een perfecte kennis van het wegennet en een representatief kostuum. De chauffeur heeft een flexibele houding en geen problemen met afwijkende werktijden.

Voor een gediplomeerd chauffeur verwijzen we u graag door naar onze directiechauffeurs.

info@chauffeurscentrale.nl

Stationsplein 8-K
6221 BT Maastricht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht

088-2428350