AUTO MET CHAUFFEUR

Reserveer voordelig een luxe auto of bus met professionele chauffeur

 

ReserveerGratis offerte

WAAROM EEN AUTO MET CHAUFFEUR?

Geen geschikte chauffeur?

Het komt misschien wel eens voor dat u of één van uw gasten naar een bestemming gebracht moet worden en u niet op een geschikte auto kan rekenen. Op dat moment kunt u ook met een gerust hart de Chauffeurscentrale inschakelen.

Ruime vloot aan voertuigen

Wij beschikken over een ruime vloot aan voertuigen om u of uw gasten op een comfortabele manier naar de bestemming te brengen. Of het nu gaat om een lange rit naar het buitenland voor een belangrijke afspraak of het ophalen van uw gasten vanaf de luchthaven.

Altijd een nette chauffeur!

U bent verzekerd van een nette toegewijde chauffeur met een voertuig dat aansluit bij uw wensen. Vermeld bij uw reservering dat u gebruik wilt maken van zowel een chauffeur als een auto van Chauffeurscentrale.

ONS WAGENPARK

Auto met chauffeur
luxe auto met chauffeur
Busje met chauffeur

VIP MINIBUS

Chauffeurscentrale biedt extra mogelijkheden op het gebied van kleinschalig groepsvervoer tot 19 personen. Onze vloot minibussen bestaat uit Mercedes Sprinter’s en Mercedes Viano. Deze minibussen zijn voorzien van alle noodzakelijke opties die u van een representatieve minibus mag verwachten.

Door andere chauffeursdiensten extern ingehuurde voertuigen met gele kentekenplaten en een chauffeur zonder geldige chauffeurspas, vallen onder illegaal vervoer. Inspectie Verkeer & Waterstaat controleert dagelijks op deze illegale praktijken, met ook voor u als klant vervelende gevolgen.

MEER PERSONEN VERVOEREN

Wilt u meerdere personen laten vervoeren? Dan is onze touringcar misschien een goede optie. Voor een vrijblijvende offerte voor zowel een auto met chauffeur als een touringcar, neemt u contact op met 088-2428350. Of mail naar info@chauffeurscentrale.nl

Stationsplein 8-K
6221 BT Maastricht

Savannahweg 17
3542AW Utrecht